IMG 2086 BorderMaker

Zondag 15 juli is het Regthuys Festival!

Tijdens deze feestdag hebben we voor elke golfer leuke activiteiten en is het de hele dag feest.

Activiteiten Regthuys Festival:

Duo Toernooi Dijklus

Voor iedere golfer is er het bekende Duo Toernooi. U speelt dan als duo steeds met de beste bal. Dit is een hele leuke spelvorm en we hebben weer erg mooie prijzen. Klik hier voor meer informatie.

Baanpermissie & Handicap-54 Toernooi Tulpenlus

Voor de startende toernooigolfer hebben we een nieuwe wedstrijdvorm bedacht. Speciaal voor dié spelers, die baanpermissie of handicap 54 hebben, is er een gezelligheidswedstrijd met extra begeleiding in de baan; leuk en laagdrempelig omdat iedereen ongeveer op hetzelfde niveau speelt. Klik hier voor meer informatie.

Wilson Demodag

De expert van Wilson is van 12.00 tot 16.00 uur aanwezig. U kunt dus al hun clubs testen en er gedegen advies over krijgen. Voor diegenen die een nieuwe set willen laten fitten is er de unieke mogelijkheid om dit door de expert van Wilson te laten doen. Speciaal voor deze dag heeft hij hiervoor ‘s ochtends 4x een heel uur beschikbaar. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kennismaken met Golf

Familie, vrienden en kennissen die nog niet golfen kunt u ook uitnodigen voor deze dag. Er is van 15.00 tot 17.00 uur een kennismakingscursus voor slechts € 10,00 p.p. Deelnemers aan de wedstrijd mogen zelfs gratis iemand laten deelnemen.

U kunt zich aanmelden voor het Regthuys Festival via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.