cid E7F0DCD2 5961 4AD8 B44F 46A7DFF9E037 BorderMaker

Afgelopen zomer zijn de DA en de DB van JUMBO Niedorp en Maedilon VZV (A2 en B2) een samenwerking aangegaan en gecombineerde teams van beide verenigingen gestart. DB2 in de topklasse, DA2 in de 1e klasse.

DA2 begon het seizoen voortvarend, de seizoenstart tegen SEW gewonnen, vervolgens ook Spartanen en KSV. In de 4 speelronde verloren van Westfriezen, die vanaf dat moment de koppositie bezetten. Onze meiden bleven goed bij met overwinningen op VVW, Hugo Girls, SSV. Na de winterstop een moeilijke start, door verlies tegen SEW. De koploper Westfriezen morste punten tegen VVW en KSV. JUMBO Niedorp / Maedilon VZV DA2, pakte, met de overwinning op Westfriezen (17-16), de 1eplek weer over. Met overwinningen op VVW, 2x St. George en deze zondag SSV hebben de meiden, van dit buitengewoon gezellige team, het kampioenschap verdiend, binnen binnengehaald, door met 17-35 te winnen van SSV. 16 wedstrijden gespeeld, 14 gewonnen en een doelsaldo van +125.

Complimenten en felicitaties aan Nadieke, Charel, Joyce, Floor, Floortje, Roos, Bo, Linde, Quinty, Pien en Joyce, ondanks dat ze niet eerder met elkaar gespeeld hadden, zondags nog wel eens behoorlijk vroeg moesten spelen, samen zo’n leuk, goed, en echt team hebben weten te creëren.

Foto: Ingezonden