Sponsorcontract Paaspolderloop 2 BorderMaker

Paaspolderloop en Rabobank staan samen aan de start!

De komende twee jaar kan de Stichting Paaspolderloop rekenen op sponsoring van Rabobank Kop van Noord-Holland. “De Paaspolderloop op tweede paasdag is zo’n geweldig evenement voor Nieuwe Niedorp, dat ondersteunen we graag,” vertelt Peter Koopman van de Rabobank. Zijn collega Irene Arnold is ook enthousiast: “Er is ieder jaar een groot aantal jonge deelnemers. Bewegen en vitaliteit worden hier dan ook met de paplepel ingegoten, dat is heel mooi!”

Toppers en recreanten

Vitaliteit is belangrijk, voor jong en oud. De Rabobank stimuleert dat ook. Peter: “De Paaspolderloop, met jaarlijks zo’n 900 deelnemers, is echt een belevenis. De peuters en kleuters gaan als eerste van start. Zij rennen 250 meter achter de paashaas aan. Voor de iets oudere kinderen is er een 2 kilometer wedstrijd. Ze verdienen allemaal een medaille. En daarmee kan hun dag al niet meer stuk.” Irene: “Vervolgens is de 5 kilometer aan de beurt en de 10 kilometer vormt de afsluitende afstand van de dag met veel toppers en een lang lint recreanten. ” Peter vult aan: “We sponsoren ook om collega’s mee te laten doen en ze te stimuleren om te bewegen. Want bewegen is gezond. En natuurlijk moedigen we iedereen aan.”

Gevarieerd parcours

Als deelnemer kan je rekenen op een gevarieerd parcours. Zowel de gezellige Dorpsstraat als de route door de landerijen. “Ieder jaar is het afwachten welke invloed het weer heeft op het onverharde parcours. En dat maakt het spectaculair”, zegt voorzitter Willem Bakker. “We kijken weer uit naar een sportief evenement. En met behulp van een grote groep betrokken vrijwilligers die zich inzet om het evenement gesmeerd en veilig te laten verlopen en de sponsoring van onder meer de Rabobank gaat dat zeker lukken!”

Ook meedoen?

De Paaspolderloop is traditiegetrouw op tweede paasdag, op maandag 2 april. Inschrijven kan vooraf via www.paaspolderloop.nl of bij de inschrijftafel in Dorpshuis Prins Maurits, voorafgaand aan het evenement. 

Op de ingezonden foto: Bestuur Paaspolderloop en Rabobank staan samen aan de start in de Dorpsstraat in Nieuwe Niedorp. vlnr Arjen Rood, Lida Deen, Irene Arnold (Rabobank), Bas van de Meer, Jolanda Molenaar, Peter Koopman (Rabobank) en Willem Bakker. Van het bestuur Paaspolderloop ontbreken Marcel van der Stoop en Dave Groot. Hardlopers Marleen Bakker, Dennis Kuin en Trea Zwart.