golf001 BorderMaker

Op de golfbaan van Golf en Countryclub ’t Regthuys’ in Winkel is zondag 4 maart 2018, de beslissende wedstrijd gespeeld in de competitie om de Wintercup.

Deze wedstrijd wordt gespeeld over 4 x 18 holes. Helaas zijn er vanwege de slechte weersomstandigheden in de winter slechts 3 wedstrijden gespeeld. In totaal hebben 60 golfers meegespeeld in de competitie.

Na de bijzondere weersomstandigheden van de afgelopen dagen was de animo voor de laatste wedstrijddag wat teleurstellend. Natuurlijk, de baan was nog bevroren en de greens waren aangepast aan deze omstandigheden, dus er waren wintergreens van toepassing.

Maar alle thuisblijvers werden in het ongelijk gesteld, want het was een heerlijke dag om te golfen. Weinig wind en de temperatuur liep van ’s ochtend 0 graden op naar 9 graden in de loop van de dag. Met een flauw zonnetje was het heerlijk om te spelen. Er werd goed gescoord. Er werden maar liefst 16 birdies geslagen door de deelnemers.

De wedstrijdleiding had de neary competitie gepland op alle par 3 holes. De nearies werden gewonnen door Gerda van der Zwan (2x), Gerard Worm (3x), Pauline Gallenkamp, Marcia Bosch en Bart de Gier.

Na de gespeelde wedstrijden is de einduitslag in de wintercup-competitie geworden:

golf002 BorderMaker

Van de spelers met een handicap van 0 tot 20,8

1. Bart de Gier

2. Ted Boots

3. Hugo Kaper

golf003 BorderMaker

Bij de spelers met een handicap van 20,8 en hoger

1. Marcia Bosch

2. Aad Zijp

3. Peter van Vulpen

Binnenkort zal gestart worden met de wedstrijden om de all-seasons cup en uiteraard in de zomermaanden de wedstrijden om de zomercup.

Op de eerste foto zijn de winnaars van de neary-competitie te zien. Van links naar rechts Bart de Gier, Pauline Gallenkamp, Gerda van der Zwan, Marcia Bosch en Gerard Worm

Foto's: Ingezonden