Afbeelding beweegactiviteit

Jong en oud kan in 2018 vrijblijvend kennismaken met (een nieuwe) sport.

De drijfveer van Team Sportservice Schagen is om echt iedereen maximaal te laten profiteren van de positieve effecten van sport en bewegen. Een aantal keer per jaar is er daarom het JuniorSportProject, deze keer ook voor leerlingen uit het middelbaar onderwijs, en het SportPlusProject, voor volwassenen, 65-plussers en mensen met een beperking. De inschrijvingen zijn weer begonnen voor lessen vanaf week 5. Deze keer is er keuze uit maar liefst 122 activiteiten bij diverse verenigingen!

JuniorSportProject (JSP)

Het JSP biedt alle jeugd van 4 t/m 18 jaar de mogelijkheid om met een sport kennis te maken bij een vereniging/ sportaanbieder. Voor €5,50 kunnen de deelnemers vier keer meedoen zonder verdere verplichtingen, zoals direct lid worden. De lessen worden gegeven door ervaren of gediplomeerde trainers. Daarnaast is er een aanbod voor peuters.

SportPlusProject

Het SportPlusProject werkt hetzelfde als het JuniorSportProject, maar bedoeld voor volwassenen (vanaf 20 jaar) en 65-plussers. Wij zijn afhankelijk van het aanbod van verenigingen/ sportaanbieders. Zit jouw sport er niet tussen, dan kunnen wij uiteraard ook iets voor jou betekenen en zoeken wij samen met jou naar een geschikte activiteit. Team Sportservice is er voor iedereen.

Uniek Sporten

Wat dacht je van paardrijden in Opmeer, judo of zelfverdedigingslessen in Schagen. Deze sporten worden voor alle leeftijden en speciaal bedoeld voor mensen met een beperking aangeboden. Wil je een sport uitproberen, maar zit je sport niet tussen ons aanbod? Neem gerust contact op, wij helpen je graag verder.

Inschrijven en aanbod bekijken

Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan vanaf nu tot 21 januari 2018. De lessen starten in week 5 (vanaf 29 januari) en duren tot en met week 8. Inschrijven kan via de site van Team Sportservice Schagen: https://jouw.teamsportservice.nl/schagen/nieuws/sportplusproject/ Ook kun je hier het totale aanbod vinden van de activiteiten waar je uit kunt kiezen. Wil je meer informatie? Stuur een mail naar Monique de Vries via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie of bel tijdens kantoortijden naar: 0224 – 21 47 74.

Foto: Sportservice Schagen