IMG 20171129 WA0007 BorderMaker

Afgelopen woensdag was de laatste bijeenkomst van de vernieuwde cursus pupillen begeleider / scheidsrechter bij voetbalvereniging Nieuwe Niedorp.

Dit is uitstekend verlopen. Spelers van de JO17, JO15-1 en één speler van de JO15-2 (Thijs, Luuk, Stijn, Bryan, Rik, Dylan, Puk, Kyle, Roan, Mart, Sep, Ivar, Sen, Yoeri, Sierd, Aiden en Pim) hebben 8 november ’s avonds een veld verkenning gedaan en aansluitend een theorieavond gevolgd

In de drie weken daartussen hebben zij twee wedstrijden gefloten. De JO09 pupillen op een kwart veld en de JO11 pupillen op een half veld. Een ieder floot van beide wedstrijden een helft en keek de andere helft naar de cursist aan wie hij gekoppeld was.

Door de KNVB ontvingen de jongens tijdens deze 3 weken via de KNVB voetbal app om de drie dagen een aantal spelregel vragen. Deze antwoorden kwamen dan weer binnen bij de KNVB opleider.

Dit is heel leerzaam voor de jongens. Op woensdag 29 november is er met de volledige groep geëvalueerd. Dit gebeurde in de kantine waarbij de jongens een patatje en een frikandel aten.

KNVB opleider Rob Langenberg en zijn assistent Willen hebben op het einde van de avond de certificaten uitgereikt.

Allen hebben het diploma ontvangen!

Wij wensen de jongens veel fluit plezier!

Peter Beijens, Kees van de Berg en Petra Borst.

Foto: Ingezonden