SKRS locatie in Kolhorn met vso en peuteropvang Op Avontuur BorderMaker

Leuk nieuws voor alle peuters (en hun ouders) in Kolhorn:

maandag 3 april opent SKRS een groep voor peuteropvang in de gelijknamige basisschool Op Avontuur!

Peuteropvang Op Avontuur biedt opvang voor kinderen van twee tot vier jaar. Zij ontmoeten vriendjes en vriendinnetjes en leren de structuur van de dag kennen. Dit gebeurt met het VVE-programma Uk & Puk. Aan de hand van thema’s zoals ‘Oef, wat warm’, ‘Hatsjoe!” en ‘Ik en mijn familie’ worden de peuters op speelse wijze voorbereid op de basisschool. Hierbij wordt gebruikgemaakt van de gele handpop Puk, de vriend van alle peuters.

Het Puk thema wat heb jij aan op de peuteropvang BorderMaker

De openingstijden van peuteropvang Op Avontuur zijn (vooralsnog) op maandag, dinsdag en donderdag van 8.30 tot 11.30 uur.

Naast de peuteropvang in Kolhorn heeft SKRS drie locaties met peuteropvang in Schagen: De Triangel aan de Nes, De Tamboerijn aan de Lauriestraat en De Trommel in de Groeneweg. Ouders kunnen daardoor kiezen voor drie uur of vijf uur peuteropvang per ochtend. Alle ouders, werkzaam of niet, ontvangen toeslag voor peuteropvang bij SKRS.

Peuteropvang, vso en school onder één dak

Peuteropvang Op Avontuur bevindt zich in een ruimte in basisschool Op Avontuur. Hier biedt SKRS ook voorschoolse opvang (vso) aan voor kinderen van de basisschool. Door de ligging in de school is er een goede samenwerking mogelijk tussen kinderopvang en basisschool.

Interesse in peuteropvang?

Heeft u interesse in peuteropvang of voorschoolse opvang? Neem dan contact op met SKRS via telefoonnummer 0224 298 363 of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk eens op www.skrs.nl/peuteropvang. Tip: vraag een informatiepakket, rondleiding en proefberekening aan!

Foto's: Ingezonden