flyer fancy fair sept 2016 Custom

Vrijdagavond 23 september organiseert de ouderraad van basisschool De Marinx in ’t Veld van 18:30 tot 21:30 uur een FANCY FAIR.

De avond heeft als thema Olympische Spelen en dit is terug te zien in de school. Er was een wedstrijd uitgeschreven voor het maken van een uitnodiging. Deze is gewonnen door Nova Kalf uit groep 8.

Op deze avond zullen er spelletjeskaarten voor 3 euro worden verkocht, waarmee kinderen kunnen deelnemen aan 8 spelletjes en een lekker glaasje limonade en cup-cake krijgen!

Naast deze spelletjeskaarten worden lootjes verkocht voor het hilarische Rad van Fortuin en is er een horecagedeelte ingericht waar de leerlingen de verkoop van koffie, thee en taart voor hun rekening zullen nemen.

Samen met ouders, verzorgers en (oud)leerlingen zal zoveel mogelijk geld worden ingezameld voor twee goede doelen: aanvullen kas van de ouderraad t.b.v. activiteiten voor de leerlingen en de organisatie Teachters4Teachers. Deze organisatie werkt op een gelijkwaardige manier samen met leraren uit de regio Mombassa aan de kwaliteit van het onderwijs.