IMG 8528aa BorderMaker

Update: De clinic is binnen!! Binnenkort gaat dit plaatsvinden, natuurlijk zullen wij daar op deze Nieuwspagina een verslag over plaatsen.

Op 10 februari j.l. kreeg groep zeven van OBS De Snip bezoek van een bekende voetballer.

Tijdens de Rabo-AZ-Voetbaltoer kwam Mattias Johansson samen met zijn fysiotherapeut op bezoek bij groep zeven. Wij hadden daar reeds eerder een artikel over geplaatst op deze Nieuwspagina.

De leerlingen kregen de kans, om alles te vragen aan de bekende voetballer. De uit Zweden afkomstige speler werd met de vertaling bijgestaan door juf Claudia en zijn fysiotherapeut.

De klas ging na dit bezoek aan de slag, met een project, waarbij aan de hand van de vier thema’s (voeding, omgaan met geld, respect en samenwerken en bewegen)  opdrachten moesten worden gedaan. Naast groep zeven van De snip zijn er nog 27 klassen van andere scholen, die kans maken op het winnen van een AZ-clinic.

Bij deze clinic krijgen de deelnemers training van een echte AZ-jeugdtrainer. Ter afsluiting krijgen de deelnemers van de clinic een topsportmaaltijd aangeboden.

De Rabo AZ Voetbaltoer is een maatschappelijk project dat is voortgekomen uit een samenwerking van Rabobank met AZ.

OBS De Snip is de enige school in de voormalige Gemeente Niedorp, die dit jaar aan het project heeft deelgenomen.

IMG 8478 BorderMaker

Natuurlijk hopen wij dat groep zeven van OBS De Snip gaat winnen, maar daar is wel jullie hulp bij nodig, breng dus een stem uit op deze kanjers, klik hier.

Stemmen is mogelijk tot en met 22 mei (12.00 uur).