IMG 9483 BorderMaker

De leerlingen van de RKBS Sint Antoniusschool in Nieuwe Niedorp hadden deze vrijdag een dag vol met verschillende activiteiten.

Zo ging er een delegatie van alle groepen naar Zorgcentrum Trambaan, om daar de Palmpasenstokken te overhandigen. Na eerst een bezoek te hebben gebracht aan het restaurant, waar een groep ouderen de jeugd ontving, werd later ook een bezoek gebracht aan een aantal huiskamers in het zorgcentrum. Na afloop was er natuurlijk wat lekkers voor de leerlingen, die van het zingen voor de ouderen wel trek hadden gekregen in een glas limonade.

P1050273 Custom

In de school werd ondertussen door een groep ouders hard gewerkt in de keuken, want op deze Nationale Pannenkoekendag was gemengde groep 6/7 van juf Yvette uitgeloot, om aan dit evenement deel te nemen. De jeugd liet zich de zelf gebakken pannenkoeken goed smaken.

P1050287 Custom

Dit evenement werd bijzonder, omdat ook grootouders mochten aanschuiven voor de lekkernij. Door de mix van jong en oud ontstonden er leuke gesprekken aan tafel.

P1050300 Custom

"De Week van het Geld" werd in de twee groepen vijf op vrijdag afgesloten met een cash-quiz. De quiz stond onder leiding van een gastdocent. Die door stellingen en vragen op het digibord  te zetten, de kinderen door de verschillende geldzaken heeft geloodst.

P1050303 Custom

De jeugd was er fanatiek mee bezig, want elke goed antwoord leverde Cash-geld op.

P1050276aa Medium