20160314 135549 Custom

Op donderdag 7 april van 8.45 tot 15.00 uur zet basisschool Op Avontuur aan de Sportstraat 3 in Kolhorn haar deuren open voor ouders/verzorgers die een school zoeken voor hun kind(-eren) en voor belangstellenden die geïnteresseerd zijn in de werkwijze van de school.

Basisschool Op Avontuur is een openbare school. Dat wil zeggen dat in principe iedereen toelaten wordt die zich thuis voelt op de school. De werkwijze past bij de principes van Meervoudige intelligentie van Howard Gardner. Bij OBS Op Avontuur worden deze vormen waarop kinderen kunnen leren ‘Knaps’ genoemd. Het uitgangspunt is dat iedereen talenten heeft en een voorkeur heeft om iets op een bepaalde manier ‘eigen te maken’. Kinderen wordt de mogelijkheid geboden om hun talent te ontdekken en daarbij worden bijpassende opdrachten aangeboden. Gardner onderscheidt 8 intelligenties: samenknap, zelfknap, beweegknap, rekenknap, muziekknap, natuurknap, taalknap en beeldknap.

20160314 135933 Custom

Bent u nieuwsgierig geworden? Wilt u mee op Avontuur? Dan graag tot ziens op 7 april!

Bent u niet in de mogelijkheid om op 7 april te komen, maar heeft u wel interesse in de school? Voor een rondleiding kunt u een afspraak maken met de directeur: Marjan Hartog-Feddema via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon: 0224 53 1236

Foto's: Ingezonden