IMG 6652-BorderMaker

Hoe staat het er voor met de uitbreiding van De Snip en de bouwactiviteiten rondom de nieuwe Sportzaal in Nieuwe Niedorp?

Dit project bestaat uit twee delen. Allereerst de bouw van een multifunctionele sportzaal en ten tweede de renovatie en uitbreiding van de school.

De sportzaal

De bouw van de sportzaal is in een ver gevorderd stadium. In de komende periode wordt de sportzaal afgewerkt. De sportvloer wordt aangebracht, gevolgd door de inrichting met sportmaterialen in de eerste week van augustus. Sporters kunnen dan met ingang van het nieuwe sportseizoen terecht in de zaal en de school kan de sportzaal met ingang van het nieuwe schooljaar in gebruik nemen voor gymnastiekonderwijs.

De school

De nieuwbouw aan de achterzijde van het monument is gestart. De contouren zijn al zichtbaar. De planning is gericht op ingebruikname van de school na de kerstvakantie, dus januari 2016.

Het plan is om het noodlokaal van de school te voormalige ESTRO-­‐pand aan te kopen. Dit gebouw staat achter de nieuwe sportzaal. Als deze aankoop lukt, dan gaan de school en de Stichting Voor-School (peuteropvang) gebruik maken van dit gebouw.