IMG 4387-BorderMaker

Wij doen dit jaar mee met de actie Jantje Beton, welke begint op 10 september.

Met de opbrengst willen wij een mooi nieuw schoolplein realiseren op de Dorpsstraat. De kinderen worden ook actief betrokken bij de actie van Jantje Beton.

De peuterspeelzaal

In Nieuwe Niedorp zal Stichting Voor-School vanaf dinsdag 16 september de deuren van peuterspeelzaal ’t Snippertje openen! De locatie is bij de huidige locatie van basisschool De Snip, Ooievaarsweg 4 in Nieuwe Niedorp. Donderdag 11 september willen wij u vanaf 15.15 uur van harte uitnodigen om een kijkje te komen nemen op onze nieuwe locatie. Wij vertellen u dan ook graag meer over onze visie en werkwijze.

De peuterspeelzaal is speciaal bedoeld voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De peuterspeelzaalleidsters stimuleren en ondersteunen elk kind in zijn of haar groei naar steeds meer zelfvertrouwen, zelfstandigheid en eigen creativiteit. De peuters worden gevolgd in hun welbevinden en u wordt hier regelmatig over geïnformeerd. Op de locaties wordt gewerkt met een erkend voor- en vroegschools stimuleringsprogramma (VVE). Daarmee maakt elk kind een kansrijke start op de basisschool. De hoogte van de ouderbijdrage is afhankelijk van uw gezinsinkomen. U heeft recht op een tegemoetkoming in de kosten van het rijk (kinderopvangtoeslag voor werkende ouders) of u betaald een inkomensafhankelijke ouderbijdrage. Meer informatie hierover vindt op: www.voor-school.nl