IMG 8803aa BorderMaker

Havens, zeeverse vismarkt, prachtig fietsgebied, Wieringer Eilandmuseum Jan Lont, de Heidense Kapel, de Afsluitdijk, werelderfgoed Waddenzee, horeca, wadlopen, dagtochten, vissen en ga zo maar door.

Alleen al op het voormalig eiland Wieringen is er op het gebied van recreatie en toerisme ontzettend veel te beleven. Wat vinden wij hier nu eigenlijk van? Biedt toerisme een gunstige ontwikkeling voor onze voorzieningen, of juist niet? Benutten we onze kansen optimaal of laten we juist steken vallen? Discussieer mee tijdens het Politiek Café dat op woensdag 25 mei in Hippolytushoef door VVD-afdeling Hollands Kroon wordt georganiseerd.

Raadsleden peilen mening

VVD-afdeling Hollands Kroon heeft inmiddels al ruime ervaring opgedaan over het organiseren van discussie-avonden als dit. Ook deze keer wordt weer gebruik gemaakt van een poll om de stemming in het publiek te peilen. De reactie of men eens of juist oneens is over een bepaald onderwerp wordt gegeven via de mobiele telefoon. Op deze manier wordt er op een hele snelle, overzichtelijke en bovendien laagdrempelige manier de mening van het aanwezige publiek gepeild. Interessant voor de aanwezige wethouder en raadsleden om te horen en te zien hoe de lokale bevolking denkt over recreatie en toerisme in onze gemeente.

Netwerk borrel

De avond wordt gezamenlijk afgesloten met een borrel. De uitgelezen kans om in contact te komen met de aanwezige wethouder en raadsleden die namens de VVD in onze gemeentepolitiek opereren. De bar is open vanaf 19.30 uur. Om 20:00 gaat het programma van start.

Locatie: Café De Kasteleen Nieuwstraat 26 in Hippolytushoef