IMG 3840-BorderMaker

Wethouder Theo Meskers gaat deelnemen aan het politiek café, dat 23 september aanstaande plaats vindt in Middenmeer.

Theo zit namens de VVD in het college van Burgemeester en Wethouders van Hollands Kroon en zal tijdens het politiek café zijn opinie geven over stellingen die betrekking hebben op de leefbaarheid in onze gemeente en wil daarover in debat gaan met de aanwezigen.

De organisatie van het Politiek Café heeft zes aansprekende stellingen voor u in petto. Daaruit mag uzelf drie stellingen kiezen om hier vervolgens over te discussiëren. De stellingen hebben betrekking op het onderhoud van de wijk, de schooltaxi, het cultureel erfgoed, het verenigingsleven, de huishoudelijke hulp van hulpbehoevenden en uiteraard de participatiesamenleving. Een voorbeeld van een stelling is: “De gemeente moet bewoners verplichten om bij te dragen aan de participatiesamenleving”.

Wij als organisatie zijn zeer benieuwd naar uw mening en nodigen u van harte uit op het Politiek Café dat door de VVD Hollands Kroon wordt georganiseerd. Iedereen is op 23 september aanstaande vanaf 19:15 uur van harte welkom in de Detrabar (Brugstraat 15) in Middenmeer. Het politiek café begint om 19:30 uur.