IMG 4914 640x480-BorderMaker

Na het levendige verkiezingsdebat in Den Oever verplaatst de verkiezingskaravaan zich naar Wieringerwerf.

De gemeente Hollands Kroon en RTV Noordkop organiseren nog twee debatten: Het debat in Wieringerwerf en het grote slotdebat vindt plaats vanuit het gemeentehuis “De ontmoeting” in Anna Paulowna.

Er wordt donderdag 13 maart gedebatteerd in regionale scholengemeenschap Wiringherlant aan de Dokter Tamsmalaan 1a, 1771 AB te Wieringerwerf .Voorafgaand aan het debat kunnen bezoekers op de verkiezingsmarkt al in gesprek gaan met de lijsttrekkers van de negen deelnemende politieke partijen en eventueel informatie verzamelen over de verkiezingsprogramma’s.

Om 20.30 uur start het verkiezingsdebat waarin zal worden gewerkt met uitdagende stellingen. Vragen als: Krijg ik straks nog de juiste zorg als ik op hulp ben aangewezen? en Komen er nog windmolens bij in de gemeente? zullen in ieder geval aan de orde. Ook is er gelegenheid voor de kijkers en aanwezigen om vragen door te spelen aan de debatleiding. Kijkers thuis kunnen via email en twitter hun vragen insturen. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / @hkkiest)

De debatleiding is in ervaren handen bij Gerrit Westerink, voormalig burgemeester van Schagen.

Inwoners van Hollands Kroon zijn bij de debatten van harte welkom en worden met koffie ontvangen.

De live uitzending van RTV Noordkop gaat om 20.15 uur van start op Ziggo kanaal 43 of analoog kanaal S12+. Het debat is omstreeks 21.30 uur afgelopen.