vvd001

Wat zijn de waterschappen eigenlijk?

En waarom is het belangrijk om 20 maart te stemmen?

De waterschappen zijn een van de oudste instituties van de Nederlandse overheid. Zij zijn verantwoordelijk voor onder andere de kwaliteit van water, de hoeveelheid water en de bescherming tegen het water. Maar het waterschap zorgt ook voor de veiligheid, door dijken en kades van kanalen en poldervaarten te beheren. Ook zorgt het voor voldoende en schoon oppervlaktewater.

Uw mening

Wat vinden wij hier nu eigenlijk van? Bieden de waterschappen een gunstige ontwikkeling voor onze voorzieningen, of juist niet? Moeten zij meer inspelen op de klimaatveranderingen of gebeurt dit al voldoende? Discussieer mee tijdens de Informatieavond over de Waterschap verkiezingen dat op maandag 11 maart in Restaurant ‘t Anker door VVD-afdeling Hollands Kroon wordt georganiseerd. Onder leiding van Siem van Balen Blanken (Bestuurslid Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier en kandidaat waterschap verkiezingen) en Jan Swaag (kandidaat waterschap verkiezingen).

Netwerk borrel

De avond wordt gezamenlijk afgesloten met een borrel. De uitgelezen kans om in contact te komen met de aanwezige waterschapskandidaten, wethouder en raadsleden die namens de VVD in onze regio opereren. Inloop vanaf 19.30 uur. Om 20:00 gaat het programma van start.

Locatie: Restaurant ’t Anker de Strook 8, 1767 BW Kolhorn