gl18 BorderMaker

Maandag 22 oktober is onze eerstkomende openbare fractievergadering. Deze vindt plaats van 20 tot uiterlijk 22 uur in Het Ideeëntheater, Kreil 6, Barsingerhorn. Iedereen is van harte welkom. Denk en praat met ons mee!

Wij vinden het fijn om vooraf te weten wie er komen. Stuur even een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (fractie) en/of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (secretariaat).

Tijdens het fractieoverleg wordt de agenda van de gemeenteraadsvergadering van 1 november besproken. Iets anders met ons bespreken kan natuurlijk ook. Laat het even weten. De raadsagenda is te vinden op de website van de gemeente.

Een belangrijk agendapunt is de begroting voor 2019.

Onze aandachtspunten daarbij zijn, naast het sociaal domein, een goed gemeentelijk beleid voor monumenten & archeologie en voor natuur en het herstel van de biodiversiteit. Worden daarvoor het komend jaar voldoende middelen beschikbaar gesteld?

Wij zijn vrijwel altijd goed bereikbaar via bovenstaande mailadressen. Informatie over onze activiteiten en standpunten staat op facebook.com/GROENLINKS.HollandsKroon. Volg ons ook op twitter: @GLhollandskroon.