gl18 BorderMaker

GroenLinks Hollands Kroon houdt op maandag 15 juni a.s. van 11 tot 12 uur (met mogelijke uitloop), een openbare fractievergadering.

Op de agenda staan de onderwerpen van de raadsvergadering van woensdag 17 juni. Een belangrijk agendapunt is de jaarrekening van de gemeente over 2019. Ook op de raadsagenda: de jaarstukken en begrotingen van de Veiligheidsregio, Regionaal Historisch Centrum Alkmaar, Gesubsidieerde Arbeid Kop van Noord-Hlland GGD Hollands Noorden, Omgevingsdienst NHN en De Kop Werkt. De complete raadsagenda staat op de website van de gemeente.

Daarnaast staan andere actuele onderwerpen (die worden ingebracht door fractie, bestuur, leden of inspekers) op de agenda van het fractieoverleg.

De fractie vergadert digitaal via Zoom. Wil je inspreken of meepraten over de raadsagenda of over iets anders? Laat het weten met een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan krijg je een link.

Als je zoom teveel gedoe vindt, maar tóch iets wilt vragen of bespreken, dan kun je natuurlijk ook bellen of mailen. Fractie en bestuur zijn altijd goed bereikbaar via e-mail:

-de fractie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,

-de afdeling: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..