wordcloud groenlinks 2

GroenLinks organiseert het vijfde politiek café: HIGH TEA(M), samen in de Kop.

Kom jij op zondag 4 maart ook naar het politiek café van de GroenLinks-afdelingen Den Helder, Hollands Kroon, Schagen en Texel? We nodigen je uit voor een heerlijke HIGH TEA(M). Dit is de feestelijke afsluiting van een reeks interessante politieke middagen en een vrolijke en optimistische vooruitblik op de komende raadsperiode, waar wij heel veel zin in hebben.

Het is tijd voor verandering!

Onder het genot van zoete en hartige heerlijkheden, koffie en thee gaan we samen op zoek naar onderwerpen waarbij we kunnen samenwerken en elkaar kunnen versterken. Wat kunnen wij de komende vier jaar bereiken? Hoe denk jij als inwoner daarover? Hoe kunnen we samenwerken met de naburige GroenLinks-afdelingen? Praat met ons mee! We willen tijdens de high tea praten over werkgelegenheid, duurzame energie, toerisme, cultuur, landschap, infrastructuur, natuur en goede zorg. Waarbij we toerisme centraal willen stellen en van daaruit de andere thema’s willen benaderen.

Mocht je een onderwerp hebben dat hierop aansluit, neem dat dan mee naar deze middag. Dagvoorzitter is Wouter Hakhoff, voorzitter van GroenLinks Noord-Holland (noordholland.groenlinks.nl/mensen/wouter-hakhoff, @WouterHakhoff). Net als alle vorige bijeenkomsten belooft het opnieuw een inspirerende middag te worden! Tijd: de zaal gaat open om 14.45 uur.

Het programma duurt van 15.00 tot 17.00 uur. Plaats: Het Ideeëntheater/NanCuna, Kreil 6, 1768 BT Barsingerhorn (www.nancuna.nl). Deze locatie is goed bereikbaar, heeft ruime parkeergelegenheid en is rolstoelvriendelijk.

Kun je er toch niet bij zijn? Volg het politieke café via livestream op de Facebookpagina van Het Ideeëntheater.