Metakids Top 2000 Muziekquizaaa BorderMaker

Beste muziekliefhebbers,


Binnenkort staat alweer de vierde editie van de Metakids Top 2000 Muziekquiz op ons te wachten. We hopen dat jullie er de laatste keer erg van hebben genoten en ook deze editie er weer bij willen zijn. Dit keer hebben we een primeur: de avond wordt begeleid met live muziek van de band Swallowed Vision!

Zoals jullie weten doen we dit om aandacht te krijgen voor kinderen met metabole (stofwisseling) ziektes. Naar deze vervelende ziektes zijn inmiddels diverse onderzoeken gedaan maar we zijn er nog niet. Meer onderzoek blijft dus nodig en hier dragen wij met z’n allen een steentje aan bij.

De Metakids Top 2000 Muziekquiz wordt gehouden op zaterdag 30 december om 17:00 uur in Café De Vriendschap. In de pauze wordt er wederom gezorgd voor een overheerlijk diner. Ook zijn er weer mooie prijzen te winnen! De kosten voor de deelname en het (onbeperkt!) eten bedragen € 17,50 per persoon.

Als je mee wilt doen dien je een team te vormen van in totaal vier personen. Opgeven kan via een reactie op deze mail of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeldt daarin de naam van het team en de namen van de vier deelnemers. Wacht hier niet te lang mee want er is een maximaal aantal teams dat kan meedoen!

We zien je reactie graag tegemoet.

Like (als je dit nog niet gedaan hebt) ook even de Facebook pagina van de Metakids Muziekquiz!

Hopelijk zien we jullie 30 december a.s.!

Muzikale groet,

Organisatie Metakids Top 2000 Muziekquiz

Sven, Ester, Rob en Rob