Pagina 22 Interamvo BorderMaker

Het mooie weer weerhield de vele bezoekers er niet van om zondag 15 oktober j.l. naar Dorpshuis “Harmonie” in ’t Veld te gaan.

Daar was de gymzaal omgetoverd tot concertzaal, verwachtingen werden overtroffen! En waarbij je het bij binnenkomst niet kon ontgaan dat het om een Nederlandstalig muziekprogramma zou gaan; 100% NL.

Koor Interamvo kwam op, zong en vierde feest! En het publiek, een zaal vol, deed maar al te graag mee. Het vele repeteren en het plezier waarmee werd gezongen, mist zijn effect niet. Solisten en combo, zij deden het ook heel goed. Het programma ging van het ingetogen “De speeltuin” naar een uitbundiger “Banger Hart”, met als succesvolle afsluiter een medley van Ramses Shaffy. Bijna uiteraard werd er met ‘we want more’ om een toegift gevraagd en dat kreeg het publiek dan ook.

Koor Interamvo, o.l.v. dirigent Dick Opdam, laat hiermee zien hoe plezierig zingen in een koor kan zijn. Van origine zijn zij een kerkkoor en zingen dan ook maandelijks en tijdens feestdagen in de plaatselijke Martinuskerk, behalve in juli en augustus. Maar daarnaast is er dus ook het populaire repertoire, zowel Engels- als Nederlandstalig. Het koor telt veertig trouwe leden maar nieuwe leden zijn altijd welkom. Er wordt iedere maandagavond gerepeteerd in de Bredeschool te ’t Veld, van 19:45 – 21:30 en tussendoor is er een gezellige pauze.

Inderdaad, gezelligheid vinden we ook belangrijk maar er wordt natuurlijk ook serieus gerepeteerd. In november reizen we af naar Alkmaar, voor muzikale omlijsting in het MCA en op 10 december a.s. verzorgen we weer een kerstconcert, tijdens de kerstgroepenexpositie, in bovengenoemde kerk. En ja, in 2018 vieren we ons vijftig jarig bestaan!

Kom gerust eens kijken en luisteren; meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Graag tot ziens bij Koor Interamvo!