muzieknoten1

Zaterdag 7 oktober, aanvang 20.15 uur in Kerkje Valkkoog.

Het concertseizoen in het kerkje van Valkkoog gaat op zaterdag 7 oktober van start met aanstormend talent. Het Noord-Hollands Blazers Ensemble is nu nog niet beroemd, maar dat gaat komen. De lijst met grote namen in de muziekwereld die ooit in Valkkoog hebben gespeeld is heel lang. Dat dit ensemble een mooie toekomst tegemoet gaat is duidelijk. Met zoveel kwaliteit in hun spel en met zo'n originele keuze van repertoire.

Het Noord-Hollands Blazers Ensemble is een dubbel blaaskwintet, maar dat is misschien iets te veel voor de puike akoestiek van het Valkkoger kerkje. Daarom komt het met een kleine bezetting, die in wisselende samenstellingen zal spelen, van duo tot kwintet, met koper- of houtblazers.

Op het programma prijken namen van componisten die bekend zijn bij de fijnproevers en dat belooft boeiende muziekavond. Het ensemble brengt onder andere het blaaskwintet van P. Taffanel, een trio voor fluit, klarinet en hobo van M. Arnold maar ook muzikale grapjes zoals 'Kitten on the keys' van Zez Confrey.

Kortom een concert dat u niet mag missen. Ook al is de toegangsprijs een ietsje verhoogd. Dit uit pure noodzaak. Als we het organiseren van deze kwaliteit willen volhouden, nu de gemeentelijke subsidies worden afgebouwd, is een kleine prijsverhoging onontkoombaar. Blijft het gratis glas wijn of sap in de pauze.

Toegang € 15,=. Donateurs of CJP € 13,=. Kinderen tot 14 jaar gratis.

Kaartverkoop bij boekhandel Plukker, Gedempte Gracht 73, Schagen. Reserveren tel. 0224-215661 of via www.kerkjevalkkoog.nl (gebruik de reserveerknop bij het concert). U hoeft uw reservering niet uit te printen. Hij is bekend aan de kassa.