IMG 3017 BorderMaker

Het is alweer meer dan een week geleden, dat de Corso was. Wat hebben we genoten van het weer, we troffen het! Het publiek langs de kant, onze eigen niet-lopende leden, familie en vrienden, die er altijd weer staan. We mochten het corso openen, toch altijd wel heel speciaal. Maar eigenlijk kwamen we tijdens de corso erachter dat we nog iets specialer hadden: we hadden voor het eerst dat wij het ons konden heugen drie generaties lopen. Hoe speciaal! Een echte muziekfamilie dus! Diegene die deze titel op zich mogen nemen zijn: Marian Mulder, Ellen de Wildt-Mulder en Thijs de Wildt. En zij spelen ook nog eens allemaal wat anders: Trombone, klarinet en slagwerk. Wij, van het bestuur, zijn er best wel een beetje trots op!

En dan gaan we op 7 oktober naar het Den Das festival in Tuitjehorn. Daar zijn we uitgenodigd, naja het is een festival wat we elk jaar doen. En dat dan elke keer ergens anders is. Wij spelen mooie muziek en gaan ook nog iets verrassends doen. Kom allemaal luisteren, het is in Dorpshuis Ahoj, Dorpsstraat 37 1747 HA in Tuitjenhorn. Het festival wordt geopend om 19.30 door Hildegardis. Daarna wordt er geloot voor de volgorde.

Daarna gaan we naar het Westfriesland Festival, op 4 november, in De Binding in Zuid-Scharwoude. En dan volgen de kerstconcerten, dit jaar twee. 1 in De Koppeling en de andere in de Lucaskerk. Genoeg om voor te oefenen dus.

We hopen jullie te zien!!