muzieknoten1

Floralia

Zit er alweer even op en was een geweldig feest! We hebben ‘s middags een leuk conert gegeven, met een extra handicap: regen……! Toch hielden we stand terwijl letterlijk en figuurlijk de noten van de standaard dropen……..

Een schitterende aanvulling is het optreden van Chantal. Het klonk weer als een klok! En…ondanks de regen bleef het publiek ons trouw, iedereen bleef tot het einde het concert bijwonen, helemaal top!

En nu?

Het volgende optreden staat gepland op 15 oktober, tijdens ons uitje in Friesland. De tijd en plaats zullen nog gemeld worden…..

Muzikale basisvorming Niedorps Fanfare

Ben je 6 jaar of ouder en gek op muziek kom dan op de muzikale basisvorming. Je leert blokfluitspelen en alles er om heen wat de muziek zo leuk maakt. Het tweede jaar krijg je les op een kleine trompet .Als je dat hebt afgerond, dan heb je een uitstekende basis om een instrument te gaan spelen.

Klinkt je dit allemaal als muziek in je oren? Neem dan contact op met Jetty Aalbregtse 0226-410656 of 06-42261568, e-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De lessen zijn op woensdagmiddag en het kost € 150,00 voor het hele seizoen. Ga je beginnen met muziek dan krijg je van ons een te gek gekleurde coole blokfluit, die je ook nog eens mag houden als je een jaar op les blijft.

Agenda

Uitje fanfare vrijdag 13 t/m zondag 15 oktober.

Oud papier

28 oktober

25 november