orkest de toekomst 1 BorderMaker

Zondag 1 oktober a.s. gaat de vijfde editie van het Zijvestival in café de Uitdaging in 't Veld plaatsvinden. Een dag vol muziek met voor elk wat wils. De komende tijd stellen wij de deelnemers via deze Nieuwspagina aan u voor.

ORKEST DE TOEKOMST

Orkest de Toekomst bestaat uit ca. 33 leden en is opgericht in 1982 met café "De Fortuin" in Barsingerhorn als thuisbasis. De leden komen niet alleen uit Barsingerhorn maar ook uit omliggende dorpen en steden. Elke donderdagavond wordt er gerepeteerd in café De Fortuin. De doelstelling van het orkest is om op een ontspannen manier muziek te maken waarbij de gezelligheid hoog in het vaandel staat.

De Toekomst staat onder leiding van Steffen Snip.

We spelen veel bigband nummers, maar ook pop, rock, Hollandse hits en filmmuziek. Af en toe zelfs licht klassiek, een veelzijdig orkest dus. Ter gelegenheid van concerten werken we vaak samen met verschillende zangers, zangeressen, zelfs zanggroepen en andere orkesten.

Onze activiteiten zijn zeer uiteenlopend o.a.: onze eigen gevarieerde concerten in De Fortuin. We worden regelmatig uitgenodigd om elders te komen spelen. Tijdens plaatselijke evenementen en jaarmarkten verzorgen we gezellige swingende buitenoptredens.

We hebben ook een mooie website orkestdetoekomst.nl en een Facebook pagina.

Het Zijvestival