IMG 20140606 WA0001 BorderMaker

Zondag 1 oktober a.s. gaat de vijfde editie van het Zijvestival in café de Uitdaging in 't Veld plaatsvinden. Een dag vol muziek met voor elk wat wils. De komende tijd stellen wij de deelnemers via deze Nieuwspagina aan u voor.

Feestorkest De Vrolijke Noot

Sind enige tijd heeft Fanfare Samen Voorwaarts er een orkest bij. En dit is het Feestorkest 'De Vrolijke Noot'. Het orkest bestaat uit een groep enthousiaste muzikanten die een feest of evenement graag muzikaal opluisteren. Er wordt bekende muziek gespeeld die vaak echte meezingers zijn!

U kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld "Bloed, Zweet en Tranen" van André Hazes, "Rosanne" van Nick en Simon en "Kom van dat Dak af" van Peter Koelewijn. Maar ook bekende krakers als het Slavenkoor, Que sera en het kleine café staan op het repertoire dat overigens steeds wordt uitgebreid. Kortom gezellige feestmuziek.

Inmiddels hebben wij er al weer een heel aantal optredens opzitten. Voorbeelden zijn de vierdaagse in Heerhugowaard, de vierdaagse in Alkmaar en bij de Dam tot Dam fietsclassic. De Vrolijke Noot brengt graag sfeer bij een evenement maar ook geschikt voor bijvoorbeeld een feestje.

De Vrolijke Noot repeteert eenmaal per 14 dagen op zondagochtend van 11.00 tot 13.00 uur waarbij vooral de gezelligheid centraal staat.

Het Zijvestival

Feestorkest De Vrolijke Noot