19944564 684130418446255 5698887156875643770 o BorderMaker

En dan is ons prachtige concert toch echt geweest, wat hadden we veel publiek!!

Honderd kaarten in de voorverkoop verkocht. En dan nog een stuk of twintig mensen die op de avond zelf kwamen. We zijn nog volop aan het nagenieten van deze mooie avond. Op het programma hadden we onder andere muziek van The Lord of the Rings (excerpts), Harry Potter, Snow White en Jungle Book. Allemaal muziek uit te Fantasy/Sprookjes hoek. Voor dit mooie concert figurantengroep Ouderwetz er om het concert aan te kleden, en in te kleuren. Dat hebben we geweten, zij lieten zo allerlei kleurrijke figuren de tuin van Ger en Mientje Leegwater inlopen.

Daarvoor moeten we iedereen nog even bedanken: Ger en Mientje; bedankt dat wij in het Nederlands Kremlin mochten spelen, en dat alles zo goed was voorbereid. Figurantengroep Ouderwetz; bedankt dat jullie zo goed aanvoelden hoe alles moest zijn. Heel prettig om met jullie samen te werken!! Het orkest; bedankt voor alle mooie noten en inzet. Ook met opbouwen en afbreken. We zijn trots op iedereen! En natuurlijk het publiek; bedankt dat jullie dit wilden zien en horen! Zonder jullie zijn wij nergens.

Wij gaan de foto’s op de laatste repetitieavond kijken, we waren natuurlijk druk met blazen. We hebben lekker getoeterd ( zo zeggen we dat dan weer) en kijken uit naar het volgende concert wat we gaan doen. Daarom hieronder onze agenda:

Agenda

29 augustus Eerste repetitie na zomer

24 september Bloemencorso

7 oktober Den Das

Najaar Concert Toetti

4 november Westfrieslandfestival

25 december Kerstviering Lucaskerk