IMG 3017 BorderMaker

Zomeravondconcert

En dan is het alweer bijna zo ver, de tijd vliegt dan best wel een beetje. Gisteravond de laatste puntjes op de I gezet. En de laatste dingen geregeld. Zaterdag alle spullen naar het Nederlands Kremlin brengen, het slagwerk, muziek, aankleding. En maar blijven hopen dat de weergoden goed= droog weer voor ons in petto hebben. Wij hebben er in elk geval veel zin in. En ook figurantengroep Ouderwetz heeft er zin in. Zij gaan de verjaardag van Doornroosje vertolken. Wij hopen dat er te kort stoelen zijn natuurlijk!! We zien u op zaterdag 8 juli 2017, om 19.30 uur tot ongeveer 21.45 uur. Op de Limmerschouw 51 in Winkel!!

Mini Den Das

Zondagmiddag was het Mini Den Das Festival in Dorpshuis de Harmonie in ’t Veld. Het spits werd afgebeten door YOO uit Dirkshorn. Daarna was het de beurt aan Junior Stars van Samen Voorwaarts met een hele reis om de wereld. Ondertussen was Toetti in de inspeelruimte aan het warmblazen voor hun optreden na de pauze. Zij begonnen het programma met Royal Fanfare en Greece. Daarna drumde Thijs de sterren van de hemel tijdens “My first drumsolo”. Aan het applaus na afloop leek geen einde te komen. Tijdens “Mag ik dan bij jou” werd er heel verrassend gezonden door het grootste gedeelte van het orkest, dat klonk geweldig! Het programma werd afgesloten met Farmhouse waarbij het Dreamteam nog een keer de dans mocht laten zien die ze ook bij de opening van de Scholen4daagse gedanst hebben. Het geheel werd gejureerd door Bert Willemsen. Toen Play Together als laatste orkest had opgetreden had hij voor iedereen een mooi rapport geschreven en kregen alle orkesten van de organisatie een mandje met wat lekkers en potloden voor alle deelnemers. Elke muzikant weet hoe belangrijk het is om een potlood bij je te hebben tijdens de repetitie….

Laatste repetitie

Onze laatste repetitie zal zijn op 11 juli 2017. Een verkorte repetitie met daarna een hapje en een drankje. Ook Toetti doet een leuke laatste repetitie. Zij gaan met elkaar wat eten en daarna een klein concert geven. Hierbij kunnen ook alle ouders, opa’s/oma’s, broertjes/zussen, buren, etc. komen. Hierover volgt snel een tijd!!

Overig

Ook moeten we nog even melden dat Christiaan Koorn is geslaagd voor zijn theorie-examen C, met als eindcijfer een 8,0 . Top hoor! Dat terwijl hij ook is geslaagd voor zijn school, net als Marijn van der Weide. Gefeliciteerd! Ook gaat het met Margreet weer beter, we vonden het erg leuk dat je kwam luisteren bij de repetitie vorige keer. En voor wie het niet mee hebben gekregen: we hebben met de Rabofietssponsortocht de verdubbeling van de opbrengst gewonnen. Onze kuikens hebben het voor elkaar gekregen. We zijn trots op jullie!!