muzieknoten1

Ot en Sienfestival:jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa het is gelukt!

We hebben de 2e prijs gehaald met 86 punten (7x een 8 en 3x een 10) op het Ot en Sienfestival. Tevens wonnen we de orginaliteitsprijs, die goed is voor een hele lading koek e.d. voor bij de koffie. Excelsior uit Oostzaan won de 1e prijs. De jury was zeer enthousiast en vond de showelementen die we uitvoerden helemaal top!

Kinderen speelde een grote rol bij dit optreden, en Lotte stal de show door in haar eentje voor piraat te spelen bij “pirates of the Caribean” ! Een leuk en gevarieerd programma hadden we, waar we zelf veel lol aan beleefden. En het publiek zo te zien en te horen ook! De zangeres Isabel was echt een topper, kippenvel bij het nummer “Gabriela’s song”! De saxen speelden “Super Mario Bros” met elkaar (een kwintet dus), grappig en heel herkenbaar, en de kinderen speelden op grote controllers het spel mee. Jan Cees praatte de onderdelen op zijn vertrouwde originele wijze weer aan elkaar, dat zijn nu net de “puntjes op de i”. Kortom, een hele leuke gezellige muzikale middag waar we met zijn allen veel plezier aan beleefd hebben!

Donateursbrief

Volgende week wordt de donateursbrief in Oude en Nieuwe Niedorp verspreid als bijlage bij het Niedorper Weekblad. Wordt zeer gewaardeerd als u ons een kleine bijdrage wilt schenken. We gebruiken het vooral voor de jeugd!

Agenda

Zaterdag 10 juni Rabofietssponsortocht.

Donderdag 13 juli laatste repetitie seizoen 2016/2017

Zondag 16 juli seizoensafsluitparty

Donderdag 31 augustus eerste repetitie seizoen 2017/2018

Zondag 17 september Floralia jeugdorkest van 12.00 uur - 13.00 uur / grootorkest van 13.00 uur - 14.00 uur op het kerkplein.

Uitje fanfare vrijdag 13 - zondag 15 oktober.