IMG 3017 BorderMaker

Bestuursvergadering

Afgelopen week hebben we bestuursvergadering gehad, we waren zomaar opeens even met z’n zessen. Want zoals ik eerder heb aangegeven ging Peter Beers ermee stoppen in het bestuur. Toen hebben we met de jaarvergadering dit aangegeven aan de leden, en is gelukkig Daphne van Leeuwen naar voren gestapt. Nu moesten we alleen nog gaan bedenken hoe we dit gingen doen. Dat hebben we afgelopen week gedaan. En ik mag nu wel zeggen dat we eruit zijn. Désirée Kok gaat de bestuursfunctie doen, Daphne van Leeuwen word penningmeester en Ellen de Wildt blijft secretaris. Dan blijven alleen Judith van der Hulst en Jaap Stolze over, zij zijn bestuurslid.

Geraniumactie

Ook hebben we dit jaar weer een geraniumactie, de planten zijn al besteld. En eigenlijk nu het elke keer zo mooi weer is, heb ik er best wel zin in. Want wat is nou leuker, in je eigen dorp, waar we muziek spelen. Ook nog iedereen blij te maken met vrolijke bloemen in de tuin. Vergeet de datum niet! Dinsdagavond 9 mei komen we langs!!

Schoolconcert

Maar eerst hebben we op 18 april nog ons schoolconcert. Dit doen we elk jaar met OBS De Mient, Marieke Beers is al een aantal weken met de kinderen aan het oefenen. En heeft samen met Wilma Beers zelfs een hoornklas opgezet. Deze kinderen zijn elke keer in de garage bij Marieke aan het oefenen. Daarvoor onze dank, een hoorn in het orkest is geweldig, een mooi warm geluid. We zijn super trots op Marieke en Wilma, maar ook vooral op de kinderen!! Wij zijn erg benieuwd naar al dat muzikale resultaat, met de blokfluiters en met de hoornisten. Het schoolconcert is op 18 april en begint rond 19.30 uur! Komt allen!!