IMG 3017 BorderMaker

Op reis

Ook zijn sommige van onze leden erg reislustig, dat betekent dat Co Mulder weer gaat lopen. Dit keer niet zomaar ergens, maar in Japan. Gelukkig niet lopend er naar toe, maar met het vliegtuig. Nu gaat hij naar het eiland Shikoku, daar gaat hij de 88 tempelroute gaat lopen. Dit is een pelgrimsroute van c.a. 1200 km in Japan. Het pad loopt door bergen, steden, langs de kust, door dorpjes, platteland en rijstvelden. U kunt Co Mulder volgen op zijn website: http://shikoku.reislogger.nl/profiel Wij zullen hem missen in het orkest, maar heel veel plezier!!

Donateursactie

Een aantal weken geleden zijn de brieven uit de deur gegaan van de donateursactie. Heeft die bij u de brievenbus gemist? Hier dan een kleine samenvatting van de brief: Wij van Winkel’s Harmonie hebben een groeiend leerlingenorkest. Toetti repeteert elke dinsdagavond onder leiding van dirigente Wilma Beers. Zij geeft vaak leuke concerten en nodigt u van harte uit om bij een optreden te komen luisteren. Juist voor deze toekomstige topmuzikanten vraagt Winkel’s Harmonie uw donatie! Muzieklessen, instrumenten aanschaffen maar ook onderhoud is kostbaar. En het is zeker de moeite waard, uiteindelijk kunnen deze toppers meedoen in het “grote” orkest. Dit orkest staat onder leiding van dirigente Astrid Gorter. Afgelopen jaar hebben we het Den Das Festival georganiseerd achter “de Pijp” , maar ook gelopen met het Bloemencorso en waren we zelfs op tv met Discovery. Dit was met het optreden bij het Nederlands Kremlin. U kunt onze leerlingen een hart onder de riem steken! Zij zijn erg blij met elke financiële bijdrage, groot of klein. Natuurlijk kunt u uw bijdrage zelf brengen op de repetitie van Toetti op dinsdagavond in zaal Beentjes vanaf 18.45 uur en gelijk even blijven luisteren en genieten van deze leuke groep jonge muzikanten! Overmaken is ook mogelijk: graag op bankrekening NL85 RABO 0370955528 t.n.v. Winkel’s Harmonie. Namens onze leerlingen: hartelijke dank! Zij hopen u snel te begroeten.

Schoolconcert

Ook zijn we weer begonnen met de blokfluitlessen in groep 5 van OBS De Mient. Daar geeft Marieke Beers met hulpkrachten ook introductielessen over de instrumenten in de harmonie. Zij oefenen hard voor het schoolconcert op 18 april in Zaal Beentjes. Hier vertel ik later meer over.