IMG 3017 BorderMaker

Spaarsysteem Avia

Heeft u ook al een pasje van Avia, dan spaart u in februari dubbele spaarpunten voor onze vereniging! Heeft u nog geen pasje van Winkel's Harmonie en tankt u wel regelmatig bij Avia? Neem dan even contact op met onze penningmeester via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ontvang van haar een gratis spaarpas. Elke 100 punten leveren Winkel's Harmonie € 2,= op en het kost u helemaal niets! Het enige wat u hoeft te doen is het spaarpasje in de automaat doen voordat u uw pinpas erin doet en wij zijn er blij mee.

Nieuwe muziek

Ook hebben we weer nieuwe muziek gekregen voor het volgende concert, het is allemaal sprookjesachtige muziek. Zo is het Enchanted, een Amerikaanse sprookjesfilm, The Lord of the Rings en Snow White. Nog wat lastige muziek, maar we moeten gewoon lekker aan de studie thuis. En repeteren op dinsdagavond.

Donateursbrieven

Ook zijn afgelopen vrijdag alle brieven weer uitgeprint en in de enveloppen gedaan, daarvoor alle dank! In de brieven leggen we deze keer meer aandacht aan het opleidingsorkest. Dit orkest repeteert elke dinsdagavond onder leiding van dirigente Wilma Beers.

Toetti speelt leuke vlotte muziekstukjes. Zij geven vaak leuke concerten en nodigt u van harte uit om bij een optreden te komen luisteren, dit zijn de toekomstige topmuzikanten! U kunt de brieven aankomende week bij u op de mat aantreffen.

De volgende keer vertel ik hier meer over!!