poster Een spetterend Concertbb Custom

We zijn het nieuwe jaar goed begonnen en dat laten we horen op zondagmiddag 22 januari tijdens “een spetterend concert”. Alle muziek heeft te maken met water, in gedachten kan het publiek de piraten voorbij zien varen, ten strijde trekken met de Rainbow Warrior van Greenpeace, kijken naar een mooi rivierlandschap of genieten van een verfrissende regenbui in een warme zomer. Opleidingsorkest Toetti neemt het publiek met heel veel spectaculaire effecten mee in het verhaal van de ark van Noach. Er zijn zelfs speciale muziekinstrumenten gemaakt door een lid van de vereniging zoals een windmachine en een regenmaker om deze effecten nog beter tot zijn recht te laten komen.

Natuurlijk zijn er nog veel meer manieren om mee te leven: neurie stiekem zachtjes mee met bekende hits, swing mee op je stoel of in het gangpad en wie weet vind je het zo mooi dat je geen droge ogen houdt…..

Het geheel vindt plaats op zondagmiddag 22 januari vanaf 15.00 uur in de Lucaskerk aan de Dorpsstraat 177 te Winkel, een uitstekende locatie voor deze prachtige muziek. De entree is gratis. In de pauze is er een verloting met mooie prijzen. Kom allemaal kijken, luisteren en genieten van de mooie klanken van Winkel’s Harmonie & Toetti!

Het verdere jaar

Ook hebben we afgelopen woensdag weer bestuursvergadering gehad, we hebben veel te doen dit jaar. Zoals de geraniumactie, maar ook het Den Das. Ook dit jaar weer voor “het grote orkest” en voor Toetti. We zijn nog in overleg voor een midzomerconcert, maar het gaat zeker een mooi en muzikaal 2017 worden.