De Engelenburgh Custom

Gabriel Flies is een Benefiet Concert ten behoeve van de Lift naar de zaal van Theater de Engelenburgh.

Vlieg met ons mee op de Vleugels van Gabriel en laat je meevoeren op de tonen van de muziek.

Het project startte als initiatief van Jonne van der Hoek (zang en piano) en Ralph Burgemeestre (zang). Ze zijn er in geslaagd om een aantal heel muzikale mensen om zich heen te verzamelen. Koos Slippens is een alleskunner op de gitaar. Esther Kaper speelt piano. Wouter Pepping speelt 5 snarige bas en saxofoon. Remy speelt euphonium. Nico Bijvoet tikt strak op zijn drums. Simon Barten speelt alt en tenorsax mee. Jan Doedens zal ook nog met twee nummers op de piano te horen zijn.

De nummers zijn voornamelijk nummers uit de jaren 60 tot en met 70. Ze vertellen een beetje het ontstaan van de popmuziek. Op de vleugels van Gabriel vliegen we langs een paar hoogtepunten uit die tijd. Er komt ook nog een Guilty pleasure voorbij. Popmuziek draagt elementen in zich van folk, blues, rock, country enzovoort. Het komt allemaal voorbij.

Zij overstijgt de grenzen van afkomst en ras en is dus eigenlijk heel toegankelijk en democratisch.

Kaarten bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Opbrengst gaat volledig naar het realiseren van de lift.

We zijn nog op zoek naar sponsors voor de lift: neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

3 februari 2017

Inloop: 19.30 uur

Aanvang: 20.00 uur

Entree: € 10,=

Meer informatie: www.engelenburgh.net en www.facebook.com/engelenburgh

Parkeren op het terrein van Hoeve Engelenburgh. Wanneer het parkeerterrein vol is, parkeren bij overbuurman Jan Cees Lont op nummer 23