1105kloo

Het wordt kouder, de dagen worden korter.

Tijd voor speculaas, stamppotten en gezellig bij de warme kachel zitten. Wilt u ook in de kerstsfeer komen? Kom dan genieten van een Sing-in in de kloosterkerk van Nieuwe Niedorp met het koor Grenzenloos. Op 10 december 2016. Aanvang 20.15 uur.

Voor de pauze laat Grenzenloos de mooiste kerstliedjes horen en na de pauze is er een hapje en een drankje, krijgt u een liedboek en kunt u heerlijk meezingen met populaire kerstnummers die ook op de radio te horen zijn. De kerk zal dienstdoen als feestzaal.

Voor Grenzenloos een concert om naar uit te zien. Deze formule is al jaren een succes in het Brakenkerkje van Obdam. Het koor, van oorsprong uit Obdam, met koorleden afkomstig uit heel West Friesland, oefent eens in de twee weken op vrijdagavond bij elkaar in de huiskamer. 12 koorleden en een combo van enthousiaste muzikanten zullen een gezellige muzikale avond verzorgen.

Kaarten (á € 5,00) te koop bij Klaver Kaas in het winkelcentrum van Nieuwe Niedorp of te bestellen via Liana Spaansen: bankreknr. NL02RABO0128625414 t.n.v. M.C Bleeker. Aan de deur 7,50 euro.

Voor meer informatie over het koor kunt u kijken op website www.koorgrenzenloos.nl

Aanvang 20.15 uur en zaal open om 19.45 uur.

Tot dan!

2016 Poster A4 Niedorp Large