IMG 3017 BorderMaker

Windhoos

Wat waren we wereldnieuws afgelopen week met de windhoos. Zelfs op het NOS journaal waren we in beeld. Maar ook helaas in Beentjes geraakt, een boom op de achterzaal. Daar repeteren we op dinsdagavond. We danken iedereen die dinsdagmiddag er was om alle spullen uit de kelder te halen. En weer veilig op te bergen bij iedereen thuis. Gelijk vrijdag is het bestuur bij elkaar gekomen om diverse dingen te regelen. Zoals de geplande extra repetitie voor zondag 23 oktober. En daar was Ted Verhulst, onze trompetist, gelukkig. Zij speelt ook bij Apollo in Den Oever. Die hebben het Vikingschip, in De Oever beschikbaar gesteld. Wij danken jullie daarvoor.

Maar ook moest er de andere dingen geregeld worden. Zo ook een andere locatie om te repeteren. Uiteindelijk is het De Kolk geworden in Lutjewinkel. De oude basisschool van Lutjewinkel. Mooi dichtbij, alle slagwerkinstrumenten zijn er al. We kunnen weer lekker toeteren op dinsdagavond.

Mini Den Das 30 oktober

Toetti heeft ook een extra repetitie gehad voor het Mini Den Das Festival a.s. zondagmiddag. Winkel's Harmonie is dit jaar aan de beurt om het festival te organiseren en we hadden het gepland in Zaal Beentjes, maar jullie weten inmiddels allemaal dat we daar voorlopig niet terecht kunnen. (zie hierboven) We hebben gelukkig op deze korte termijn een andere locatie kunnen vinden: Dorpshuis Harmonie in 't Veld. We mogen daar het slagwerk gebruiken van Samen Voorwaarts dus dat is helemaal top. Het begint rond 14.00 uur en is ongeveer af om 16.30 uur.

Blazersklas

Twee weken terug zijn we weer begonnen met de Blazersklas. We begonnen dit keer bij OBS De Snip in Nieuwe Niedorp. Daar waren groep 6, groep 7 en groep 8 aan de beurt. Ook gaan er diverse mensen van Winkel’s Harmonie en Niedorps Fanfare 24 oktober naar de klassen. Ik weet zo niet naar welke school. Maar daar komen weer kinderen in aanraking met muziek, met Toetti en met muziekinstrumenten. Ik wens jullie veel plezier en hoop jullie terug te zien in de Blazersklas. En van de blazersklas is er ook een filmpje gemaakt, deze staat bij Winkel’s Harmonie op de facebookpagina. En als u er dan toch bent, like de pagina dan even! Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Winkels Harmonie!!