IMG 3017 BorderMaker

Blazersklas

Afgelopen week zijn we weer begonnen met de Blazersklas. We begonnen dit keer bij OBS De Snip in Nieuwe Niedorp. Daar waren groep 6, groep 7 en groep 8 aan de beurt. We waren er met twee bugels, een saxofoon, twee jonge trompettisten, een dwarsfluit. Ook ging ik zelf mee met mijn klarinet. De kinderen kregen een intro over muziek en welke instrumenten en instrumentgroepen er zijn. Daarna lieten we allemaal een stukje muziek horen en mochten de kinderen ook proberen. Het ging hartstikke goed, sommige liepen wat rood aan, maar ik hoorde allerlei geluid om me heen! Ik hoop jullie terug te zien in de Blazersklas!

En van de blazersklas is er ook een filmpje gemaakt, deze staat bij Winkel’s Harmonie op de Facebookpagina. En als u er dan toch bent, like de pagina dan even! Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Winkels Harmonie!!

Concours Zaandam

Het concours komt steeds maar dichterbij, het gaat best wel hard. We hebben vier stukken om te spelen. Één inspeelstuk, maar drie “echte” stukken. We zijn er hard voor het aan het oefenen. En om een keer extra met elkaar te spelen, om de moeilijke stukken of overgangen te oefenen houden we dan ook 23 oktober een extra repetitie. Even drie uurtjes knallen met elkaar!

Mini Den Das

Dit jaarlijks evenement word dit jaar gehouden in Winkel. Dit is op zondag 30 oktober vanaf 14.00 uur tot ongeveer 16.30 uur. We zijn aan de beurt om het Mini Den Das Festival te organiseren. Het wordt gehouden in Zaal Beentjes in Winkel en de deelnemende leerlingenorkesten zijn:

- YOO (leerlingenorkest van Onder Ons Dirkshorn)

- Toetti (leerlingenorkest van Winkel’s Harmonie)

- Leerlingenorkest van DSV Warmenhuizen

- Leerlingenorkest van De Eendracht

Elk orkest speelt 20-25 minuten en een deskundige jury geeft opbouwende kritiek in een echt juryrapport. Er wordt geen winnaar aangewezen, het juryrapport is echt bedoeld om jezelf in de toekomst verder te verbeteren.

Sponsorkliks

Ook gaan de sponsorkliks nog steeds door, elke maand ontvangen we de “tussenstand”. Het is wel even leuk om te vermelden dat het nog steeds goed gaat met de ontvangsten. Dus de bestellingen van iedereen. We zijn super blij met iedereen! Maar het is nooit helemaal genoeg natuurlijk. Dus als u nu wat gaat bestellen via internet, ga dan eerst even naar deze link. Hierna kunt u naar de webshop gaan, waar u uw bestelling wilt plaatsen. Het kost u niets extra’s en Winkel’s Harmonie heeft wat extra’s. Alvast bedankt!!