10b Custom

Na 4 jaar geleden te zijn begonnen met het opzetten van een studio aan huis, is het zover!

Op 25 augustus wordt de single “The Same” van Mane Attraction wereldwijd gereleased. Vanaf deze datum is het nummer beschikbaar via alle grote kanalen als iTunes, Spotify, Amazon etc.

Mane Attraction is een project van Jeroen Schaafsma. De muziek is lastig in een hokje te plaatsen, maar er zijn duidelijk invloeden aanwezig uit de Country, Americana en Folk hoek. Naast een aantal vaste leden is ervoor gekozen de productie op een nieuwe manier te doen. Jeroen is naast de songwriter nu ook de engineer en producer.

Doordat er tegenwoordig veel veranderd is in de manier hoe de muziek industrie werkt, is gekozen voor een studio aan huis. Hierdoor werd het mogelijk om flexibeler te werken en samen te werken met verschillende muzikanten uit Nashville TN en Lubbock TX. Het eind resultaat is vorige maand naar Hollywood gestuurd voor de “Final Mastering”.

new MA single same Medium

Volg de release en ontwikkelingen op: www.maneattractionmusic.com en volg ons op facebook via https://www.facebook.com/ManeAttractionMusic/

Er worden een klein aantal single’s op CD uitgebracht en door de facebook pagina te liken en te delen maak je kans op het nummer op een schijfje!!

Foto's: Ingezonden