DSC 0820 2 Custom

In slechts 45 minuten leren spelen in een echt orkest!

Ben je altijd al nieuwsgierig hoe dat nou is, spelen in een orkest? Toetti geeft je de gelegenheid om dit te ervaren! De muzikanten van Toetti vinden het gezellig om met een zo groot mogelijk orkest muziek te maken en nodigen daarom iedereen uit voor een meespeelrepetitie.

In maart was het al een groot succes, maar nu wordt het nóg leuker! Op de meespeelrepetitie leer je van de muzikanten van Toetti hoe de blaas– en slagwerkinstrumenten werken, en kun je meteen al een liedje met Toetti meespelen!

De meespeelrepetitie is dinsdag 12 juli van 18.45 tot 19.30 uur in de achterzaal van café Beentjes, Dorpsstraat 88 in Winkel. Om 19.30 uur mogen jouw fans je ophalen en meteen even luisteren. Je hoeft je niet op te geven, iedereen is welkom!

Toetti is het opleidingsorkest van Winkel’s Harmonie. Na de zomervakantie gaat ook het nieuwe lesseizoen van Winkel’s Harmonie weer van start. Je kunt les krijgen op alle instrumenten die in een harmonie voorkomen, zoals klarinet, dwarsfluit, hobo, saxofoon, trompet, hoorn, trombone, slagwerk, etc. Kinderen maar ook volwassenen zijn van harte welkom om op een instrument te leren spelen.

Meer informatie? Ga naar www.winkelsharmonie.nl , ‘like’ onze facebookpagina of bel Marieke Beers, tel. 0224-541979

Foto: Ingezonden