13442336 1462154883810791 4853027028627122876 naaa

“High tea” concert ruïnekerk Oude Niedorp

Let op inwoners van Oude Niedorp en omstreken! Niedorps Fanfare zal dit jaar ook weer te beluisteren zijn in dit mooie kleine dorp, waar de saamhorigheid tussen de bewoners nog erg groot is. Iedereen kent iedereen en als er dan b.v. iets wordt georganiseerd in de Ruïnekerk, dan kun je rekenen op een volle bak en een volledige medewerking van het bestuur van de Stichting Ruïnekerk. Mochten de weergoden ons niet goed gezind zijn dan kunnen we nog altijd terecht in Dorpshuis De Mafkikker, waar Jan Mastemaker de scepter zwaait. Het concert vindt plaats op zondagmiddag 10 juli om 16.00 uur. Ook zullen de leden van het opleidingsorkest een gedeelte van het programma voor hun rekening nemen. De entreekosten bedragen slechts 10 euro.

Donateursactie in Nieuwe Niedorp en Oude Niedorp

Vroeger dan in voorgaande jaren heeft u in mei een brief ontvangen van Niedorps Fanfare om een vrijwillige bijdrage aan ons over te maken ter ondersteuning van de kosten die we als vereniging moeten maken om muzieklessen voor de jeugd te kunnen financieren. Deze brief was als bijlage meegestuurd met het Niedorper Weekblad net voor Pinksteren. Waarschijnlijk is deze brief aan Uw aandacht ontsnapt met het oog op de drukke pinksterdagen, zodat wij u vragen, voor zover dit nog niet is gebeurd, dit jaar alsnog een bijdrage over te maken naar rek. nr. NL46 RABO 0370 9107 37 t.n.v. Niedorps Fanfare. Alle mensen die reeds een bedrag hebben overgemaakt of dit nog gaan doen, willen wij heel hartelijk bedanken.

14 juli Voorspeelavond leerlingen en opleidingsorkest

Nog even dit: 14 juli gaan de leerlingen in groepjes optreden omdat het de afsluiting van het seizoen is. Jongelui ga daar nog even lekker voor oefenen en nodig iedereen alvast uit om te komen kijken. Ook als je het nog niet aan durft om een stukje te spelen vinden we het ontzettend leuk als je komt kijken. het duurt van 18.45 tot 19.30 en het is in de brede school. Het opleidingsorkest geeft ook nog een optreden samen met 2 schoolklassen van de Snip en de SAS. Het wordt super leuk.

Agenda:

Zaterdag 2 juli Muziekexamens leerlingen in Ursem

Zondag 10 juli “High tea” concert ruïnekerk Oude Niedorp 16..00 uur

Donderdag 14 juli Voorspeelavond leerlingen in de Brede School 18.45 – 19.30 uur

Donderdag 1 sept. Eerste repetitie na de zomervakantie