A4 Poster 2olaf22 Custom

Help onze dirigent uit de brand!

Dat is letterlijk en figuurlijk het doel van het benefietconcert op zaterdagavond 2 juli in De Rietschoot in Koedijk. De koren van Olaf van Rijn hebben de handen ineengeslagen om geld in te zamelen waarmee de dirigent een nieuwe start kan maken. Van Rijn had zijn zangstudio en opslag op de Otterkoog. Deze werd donderdag 9 juni jongstleden bij een hevige brand totaal verwoest.

Bezoekers van het concert kunnen genieten van maar liefst vier bekende Noord-Hollandse koren: Pop- en showkoor Heartbeat (Koedijk), DonnAcapella (Alkmaar), sWing (Heiloo) en Vocalgroup Crown (Wieringerwaard); alle onder leiding van Olaf van Rijn. Samen staan ze garant voor een gevarieerd muzikaal festijn. “Elk koorlid werkt belangeloos aan het concert mee”, vertelt initiatiefneemster Annemieke van Maanen, samen met Francis Keek initiatiefnemer van de hulpactie. “Ook de Rietschoot heeft ons de ruimte kosteloos ter beschikking gesteld. De reacties van mensen die hulp aan bieden is hartverwarmend. We hopen dan ook op een grote opkomst op de benefietavond.”

Praktische informatie

Kaarten kosten €7,50 (extra donatie van harte welkom!) en zijn te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam en aantal kaartjes. De zaal is open vanaf 20.00 uur. Gereserveerde kaarten graag vóór 20.15 uur afhalen. Het concert begint om 20.30 uur. Adres: Ontmoetingscentrum De Rietschoot, Saskerstraat 22, 1831 CR Koedijk. Meer informatie en donatiemogelijkheden via de Facebookpagina’s ‘Olaf helpen opstarten’ en ‘Benefietconcert help Olaf uit de brand’.

A4 Poster 2olaf Medium