IMG 3821 Custom

24 en 29 Juni - Theater de Engelenburgh: ALL ANGELS II.

All Angels II is een muzikale voorstelling waarbij liedjes gezongen worden door de zangers en zangeressen van Hoeve Engelenburgh. De artiesten (cliënten, begeleiders, vrijwilligers en stagiaires) van Hoeve Engelenburgh zetten voor de derde keer een spetterend optreden neer. Ditmaal ook met begeleiding van gastmuzikanten Koos Slippens (gitaar en bas) en Esther Kaper (piano en keyboard) en stagiair Remy Sterman (drums). Onder leiding van Shanice (piano en keyboard), Marjan en Ralph is er hard geoefend. Net als de vorige edities wordt dit weer een bijzonder en ontroerend concert. De livemuziek geeft dit keer een extra dimensie aan de optredens.

Benefietconcert voor Lift

Opbrengst is volledig bestemd voor de aanschaf van een lift, zodat ook mensen in een rolstoel en mensen die slecht ter been zijn naar onze concerten kunnen komen kijken. Parkeren op het terrein van Hoeve Engelenburgh. Wanneer het parkeerterrein vol is parkeren bij overbuurman Jan Cees Lont op nummer 23

Theater de Engelenburgh: Terdiek 20, Nieuwe Niedorp, 06-21639396

Bestel kaarten via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inloop: 19.00 uur

Start voorstelling: 19.30 uur

Toegang 7 euro

Meer info: www.engelenburgh.net en www.facebook.com/engelenburgh

Hoeve Engelenburgh is HKZ gecertificeerd. Hoeve Engelenburgh heeft een atelier, kantine, keuken, stallen, paardenbak, round pen, galerie, een winkeltje, een theehuis, een terras, theater, vier appartementen. Gemiddeld overdag 16 mensen in de dagbesteding.

Foto: Ingezonden