2011 06 26 16.31.31 Custom

Winkel's Harmonie plaatst een tent op de parkeerplaats aan de Bosstraat in Winkel i.v.m de slechte weersvoorspelling van komende zondag.

Hierdoor kan het evenement op een normale manier doorgang vinden en kan iedereen droog van de prachtige muziekstukken genieten.

 

De orkesten die voorheen onder leiding hebben gestaan van dirigent Den Das willen graag met elkaar blijven optreden en na het overlijden van de heer Den Das is daarom het Den Das Festival in het leven geroepen.

Alle orkesten komen één keer in de 5 jaar aan bod om het festival een keer in hun eigen dorp te organiseren. Winkel’s Harmonie is dit jaar aan de beurt om het Den Das Festival te organiseren. Het festival zal plaatsvinden op zondagmiddag 29 mei vanaf 14.00 uur op de parkeerplaats aan de Bosstraat in Winkel achter het parfumflessenmuseum.

Met statafels, stoelen, parasols en een gezellige bar wordt het plein omgetoverd tot een gezellig muziekplein. Bij slecht weer wordt er uitgeweken naar Zaal Beentjes aan Dorpstraat 88 in Winkel. Vijf jaar geleden is het festival ook op deze plaats gehouden en mede dankzij het mooie weer en de vele mensen die kwamen luisteren en genieten was het toen een groot succes. Daarom dit jaar hetzelfde format en duimen voor mooi weer….

De deelnemende orkesten zijn:

- Samen Voorwaarts uit ’t Veld/Waarland/Zijdewind

- Onder Ons uit Dirkshorn

- Harmonie DSV uit Warmenhuizen

- Fanfare Hildegardis uit Tuitjehorn

- Winkel’s Harmonie

Elk orkest mag max. 25 minuten spelen. Er is geen jury, zo blijft de sfeer ongedwongen. Iedereen mag gratis komen kijken en luisteren, dus schrijf het op de kalender en kom kijken, luisteren en geniet!

Foto: Ingezonden