muzieknoten1

Inmiddels is de auditie hiervoor achter de rug en zijn de 4 kandidaten bekend, die tijdens onze voorjaarsconcerten in de Parkschouwburg te Hoorn hun uiterste best zullen doen om door het publiek als “Stem” van Noord-Holland te worden gekozen.

U kunt luisteren naar Esther Raatgers met Memory uit Cats, Wieger de Boer met if I were a rich Man, Thilly Faas met don’t cry for me, Argentina en Marryelle Deen met a Night like this. Ook het orkest heeft een afwisselend programma met o.a. The March from “1941”, The Phantom of the Opera , Toccata in D Mineur. De algehele presentatie is in handen van Hans Kazàn.

Hans Kazàn verrast de bezoekers van de voorjaarsconcerten van NHOO!

Hans Kazàn zal de voorjaarsconcerten 2016 van het Noord Hollands Ouderen Orkest in Schouwburg Het Park in Hoorn presenteren. Nederland kent Hans Kazàn als goochelaar, entertainer en presentator van vele tv-programma’s.

In 1973, hij was toen 19 jaar jong, werd zijn optreden bekroond tijdens de internationale kampioenschappen voor illusionisten in Parijs.

Daarna raakte zijn carrière in een stroomversnelling.

In 1976 maakte Hans zijn televisie debuut in het programma “Ren je rot” voor de TROS-tv en na vele door hemzelf geproduceerde magic shows presenteerde hij als quizmaster voor RTL-4 maar liefst 880 afleveringen (!) van het populaire programma “Prijzenslag”.

Nog steeds verzorgt Hans Kazàn programma’s in theaters en tijdens evenementen in heel Nederland.

Hans zal dit muzikale programma van NHOO op een verrassende en passende wijze presenteren!

De concerten vinden plaats op de zondagen 17 en 24 april, (aanvang 11.30 uur) en maandag 18 april.( aanvang 20.00 uur) Kaartverkoop bij de kassa van de Parkschouwburg in Hoorn. Maandag 18 april rijdt er vanuit Niedorp een bus naar de schouwburg. Inlichtingen: Piet Rol, tel. 0226-422570