IMG 8755 BorderMaker

Zaterdagavond 2 april om 20.00 uur zal er een unieke gebeurtenis plaatsvinden in de Lucaskerk in Winkel, waar in de wintermaanden zeer regelmatig mooie concerten worden georganiseerd.

Dit keer zal Niedorps Fanfare o.l.v. onze nieuwe dirigent Michiel Drijver u laten genieten van een heel bijzonder concert in samenwerking met talentvolle solisten en kunstenaars:

Martine Nijenhuis op viool, Nienke Losekoot op harp, zanger Nico Bakker, kunstenaar Jan Mors en woordkunstenaar Dick Stammes, die op zal treden als presentator op zijn eigen unieke wijze.

Dick bracht zijn jeugd door in Nieuwe Niedorp. Hij speelde, leerde, bracht kranten en vleeswaren rond, was badmeester en barkeeper. Hij voetbalde, turnde, biljartte en musiceerde bij Niedorps Fanfare op saxofoon. Op zijn achttiende trok hij de wereld in om te studeren, reizen en te ontdekken en om zijn geboortedorp nog regelmatig te bezoeken. Hij werkte van zijn 32e tot 52e jaar op een multiculturele middelbare school in Rijswijk (ZH), met een tussentijdse innerlijke en uiterlijke wereldreis van twee jaar. Sinds 2001 woont hij in Delft en sinds 2006 runt hij zijn eigen bedrijf “Resultaat uit inzicht”. Sinds 2009 is hij ook schrijver en geeft lezingen. Met veel enthousiasme heeft hij gereageerd op onze vraag om medewerking te verlenen aan dit concert