535 Dorpsstraat kerkaa 640x480

Zondag 20 maart, 8 uur 's avonds swingt het in de Lucaskerk aan de Dorpsstraat in Winkel.

Daar treedt dan het Triple Trouble Trio op.

Dit ensemble van drie gitaristen wordt gevormd door Tim de Haan, Gertwim Giesbert en Stefan Schlenke. Interactief samenspel, originaliteit, virtuositeit en veelzijdigheid maken dit trio tot een opvallend ensemble binnen de huidige muziekcultuur. De ontspannen en bij vlagen humoristische presentatie draagt daar veel aan bij. Tijdens het concert komt een zeer veelzijdig en swingend repertoire voorbij. Het trio richt zich al jaren steeds meer op eigen composities, waarin te horen is dat het TTT een bijzondere richting is opgegaan. Naast het echte, swingende Django Reinhardt-repertoire zijn er invloeden van Spaanse muziek, bossa nova, blues, wals en zelfs popmuziek te horen. Dit alles door het trio moeiteloos gearrangeerd en naar eigen stijl en bezetting gespeeld.

06 TripleTroubleTrio

Het Triple Trouble Trio speelt op internationale podia met bevlogenheid en enthousiasme en weet zo een breed publiek aan zich te binden.

Op deze avond zullen er foto's van de onlangs overleden Winkeler kunstfotograaf Alewijn Oostwoud Wijdenes worden tentoongesteld. Ze zijn door hem aan de CSN gedoneerd voor de verkoop.

Bij de CSN belééf je het. Voor wie er ook bij wil zijn, zijn er kaarten à € 10,00 in de voorverkoop op www.culturelestichtingniedorp.nl, bij Bloemhart in het winkelcentrum van Niedorp, bij Muziekhuis JanPiet Beers in Schagen en via (0224) 54 21 19.

Voor late beslissers geldt: Kom naar de kerk; de CSN schuift er nog wel een stoel bij, maar vol is ook echt vol.

Foto 1: Archief P. de Graaf

Foto 2: Ingezonden