IMG 0957 BorderMaker

Op 27 februari aanstaande gaan muzikanten van de 8 blaasorkesten uit de gemeente Hollands Kroon de uitdaging aan om in één dag een volledig miniconcert in te studeren en ten gehore te brengen.

Het is alweer twee jaar geleden dat deze prestatie in Den Oever in het Vikingschip werd geleverd. Deze dag onder leiding van Niels Marchal was een groot succes; vele deelnemers denken er met plezier aan terug.

Dit keer zal de Cultuurschuur in Wieringerwerf het podium van de play-in zijn en zal de leiding in handen liggen van Wim Hendriks, een door de wol geverfde musicus en dirigent. Deelnemers zullen een leuke ervaring opdoen onder zijn leiding; zijn aanpak is weer een heel andere . De muziek die er gespeeld wordt zal niet al te moeilijk zijn zodat er zoveel mogelijk muzikanten kunnen meedoen. Het thema voor de muziekkeuze is dit keer “de zee”; een onderwerp waar menig componist iets over heeft geschreven.

De dag zal zich afspelen tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Er zal in drie blokken gerepeteerd worden en tussendoor zal er ook aan de inwendige mens gedacht worden. Op het eind van de middag, zo rond 16.15 uur zal het ingestudeerde voor familie, vrienden en andere belangstellenden ten gehore gebracht worden in de theaterzaal van de Cultuurschuur.

Voor deelname wordt een bijdrage van € 5, - gevraagd.

Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te doen of te komen luisteren.

Muzikanten kunnen zich opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.