IMG 5066-BorderMaker

Na de viering van het 125-jarig jubileum vorig jaar, is Winkel’s Harmonie begin dit jaar begonnen met een heel nieuw programma.

Ze moesten even bijkomen van alle hectiek, maar hebben zeker niet stil gezeten. Het thema van het voorjaarsconcert is “Winkel’s Harmonie goes a little bit classic”. Verwacht geen zware klassieke nummers, maar vrolijke luchtige muziek met een klassieke kwinkslag.

Voor de pauze zal het grote orkest onder leiding van Astrid Gorter een paar mooie klassieke nummers ten gehore brengen, zoals de Butterfly Overture of Fra Diavolo en daarna is het de beurt aan leerlingenorkest Toetti onder leiding van Wilma Beers. Zij laten u lekker swingen met Forget You van CeeLo Green of de Perpetuum Mobile van Ivo Kouwenhoven. Na de pauze staan er een paar mooie nummers met verrassende solisten op het programma.

Het geheel vindt plaats op zondagmiddag 15 maart vanaf 14.00 uur in de Lucaskerk aan de Dorpsstraat 177 te Winkel, een uitstekende locatie voor deze prachtige muziek. De entree is gratis. In de pauze is er een verloting met mooie prijzen. Kom allemaal kijken, luisteren en genieten van de mooie klanken van Winkel’s Harmonie!

Lijkt het u ook leuk om bij Winkel’s Harmonie te komen spelen?

Nieuwe leden en leerlingen zijn altijd welkom. Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.winkelsharmonie.nl