IMG 7310 1 v2 640x480

Zaterdag 7 februari komt de piano op een prominente plaats te staan in de Cultuurschuur.

Deze zal bespeeld gaan worden door de heer Roel Praas; begenadigd speler van tal van pianorecitals. Roel Praas is in 1953 geboren in Haarlem. Hij studeerde af op het spelen van piano aan het conservatorium te Zwolle en volgde verscheidene cursussen in Frankrijk bij Claude Hellfer en bij Ergican Saydam in Oostenrijk. Als docent is hij verbonden aan de Muziekschool te Twente.

Roel zal vergezeld worden door Palle Fuhr Jørgensen. Deze Deense bas-bariton ontving zijn zangopleiding aan het Sweelinck conservatorium in Amsterdam en vervolgde zijn opera opleiding bij Marie Louise Hendrickx in Antwerpen. Nog altijd volgt hij masterclasses en zijn huidige coach is de Vlaamse altmezzo Lucienne van Deijck. Sinds 2003 treden de heren samen op en zijn ze een veel gevraagd muzikaal duo.

Die Winterreise 010 1 v2 640x480

Het programma bestaat uit stukken van Schubert, Schumann, John Ireland, Roger Quilter, Frank Bridge en vele anderen.

Aanvang op zaterdag 7 februari is 20.00 uur in de Cultuurschuur, Loggersplein 1 te Wieringerwerf. Entree is € 10,00, reserveren is niet noodzakelijk, maar mag wel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of telefonisch bij Roelie Schiere, 0227 581781.

Foto's: Ingezonden