3449460 1 org
Komende donderdag (19 februari) ontvangt Schagen TV boeiende gasten voor een goed gesprek in de februari-editie van de talkshow Wat Schagen Denkt vanuit Slot Schagen.
 
Marc Moussault van de PvdA in Schagen schuift aan als tafelheer bij onder andere Jeroen van Daele uit Callantsoog die vertelt over zijn bijzondere deelname aan de Dakar rally 2015 en Cor Koning die een boekje open doet over het wel en wee van windmolen 158.
 
Schager wethouder André Groot en ondernemer Jaap van Vuure, eigenaar van onder andere Albert Heijn in Callantsoog gaan in gesprek over het winkelbestand in de regio. En de jaarlijkse Paasveetentoonstelling in Schagen staat voor de deur. Hoe beleven jongeren dit evenement? Of ze ooit wel eens een dikbil hebben gezien of alleen maar voor het bier komen vertelt Jeannot Peijen.
 
De muzikale intermezzo's worden verzorgd door Marian Kooij en Rob Bijhouwer en Hannes Knoin geeft een onvervalst Wesfriese blik op de actualiteiten. De opnamen van Wat Schagen Denkt zijn donderdagavond van 20.00 tot 21.00 uur in Slot Schagen. Wie de opname bij wil wonen kan gratis kaarten reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  De talkshow is zaterdag vanaf 12.00 uur en zondag de hele dag te zien op Schagen TV, Ziggo Digitaal kanaal 40.
 
Vanaf maandag is het programma terug te kijken op www.schagentv.nl